Magic Wellness week

✨ Ontdek Wellness in Alle Facetten met Magic Ibiza’s Exclusieve Wellness Week ✨
Magic Ibiza verwelkomt u voor een unieke culinaire en holistische wellnesservaring in een adembenemende villa op Ibiza. Deze week biedt een perfecte balans tussen lichamelijke activiteiten, mentale ontspanning en gastronomisch genot.
🌄 Luxe Villa: Uw Oase van Rust
Uw verblijf in onze prachtig gelegen villa biedt een serene achtergrond voor een week van ontspanning, verjonging en persoonlijke groei.
🍽 Culinaire Meesterwerken door Chefkok Paul Verheul
Geniet van heerlijke, gezonde gerechten bereid door onze getalenteerde chefkok Paul Verheul. Elke maaltijd is een feest voor de zintuigen, zorgvuldig samengesteld om uw welzijn te ondersteunen.
🧘‍♀️ Yoga en Pilates met Sandra Pouw
Naast persoonlijke fitnessbegeleiding, biedt Sandra Pouw sessies in yoga en pilates, ideaal voor zowel lichamelijke als geestelijke balans. Haar holistische benadering draagt bij aan uw algehele welzijn.
🌟 Onberispelijke Gastvrijheid van Petra vd Waardenburg
Laat u in de watten leggen door Petra vd Waardenburg, onze gastvrouw en schoonheidsspecialiste, die ervoor zorgt dat uw verblijf aan niets ontbreekt.
📘 Boek Nu Uw Onvergetelijke Ervaring
Interesse in deze unieke week? Vraag onze brochure aan voor meer informatie en maak uw reservering voor een onvergetelijke ervaring.
🌞 Magic Ibiza: Uw Gids voor een Onvergetelijke Vakantie
Sluit u aan bij ons voor een week van luxe, ontspanning en persoonlijke groei, in de prachtige omgeving van Ibiza.

Share This Post
Geef je mening!
10
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?