Kindercoach en Onderwijsactiviteiten op Ibiza

🌟 Charmaine Harrevelt – Kindercoach en Onderwijsactiviteiten op Ibiza 🌟

Maak kennis met Charmaine Harrevelt, een gepassioneerde kindercoach en ervaren HBO Pabo-docent die zich vestigt op het betoverende eiland Ibiza. Met tien jaar werkervaring in het basis- en middelbaar onderwijs, inclusief het speciaal onderwijs en praktijkonderwijs, is Charmaine de perfecte partner voor ouders die op zoek zijn naar extra ondersteuning en buitenschoolse activiteiten voor hun kinderen.
Als kindercoach biedt Charmaine diverse diensten aan om kinderen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Ze werkt met kinderen van alle leeftijden en kan ondersteuning bieden op gebieden zoals sociale vaardigheden, planning en organisatie van huiswerk, en het aanpakken van andere praktische problemen waar kinderen mee te maken kunnen krijgen.
Daarnaast is Charmaine ook een ervaren bijlesdocent en kan ze jouw kind helpen met alle basisvakken, zoals de Nederlandse taal, begrijpend lezen, verslaglegging, rekenvaardigheden en zelfs vakken zoals mediawijsheid en burgerschap. Met haar brede ervaring en gepersonaliseerde aanpak zorgt Charmaine ervoor dat jouw kind de nodige ondersteuning krijgt en zijn of haar potentieel kan bereiken.
Wat Charmaine uniek maakt, is haar passie om bijles te combineren met boeiende buitenschoolse activiteiten. Gevestigd op het prachtige Ibiza, biedt ze de mogelijkheid om sportieve of creatieve activiteiten te organiseren als aanvulling op de bijlessen. Dit geeft kinderen niet alleen de kans om academische vaardigheden te versterken, maar ook om plezier te hebben, te ontspannen en nieuwe vrienden te maken in een inspirerende omgeving.
Wil je meer weten over de diensten die Charmaine aanbiedt? Aarzel niet om haar een persoonlijk bericht te sturen en alle mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen jullie een op maat gemaakt plan maken dat perfect aansluit bij de behoeften en doelen van jouw kind. Charmaine kijkt ernaar uit om met jou samen te werken en een positieve impact te maken op het leven van jouw kind.

Charmaine kun je vinden op facebook, alwaar je haar een privé berichtje kunt sturen of op haar
persoonlijke mail.

c.harrevelt@live.nl

Share This Post
Geef je mening!
00
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?