Oost

Restaurants Omgeving Santa Eularia (oost)

Één van ons meest favoriete restaurant is wel Can Suldat. Een Finca net buiten Es Canar.

De uitbater van Finca Can Suldat is Peter.
Peter is van origine een Zwitser en dat zie je terug in de kaart. Zo wordt hij geroemd om zijn kaasfondue. De kaart is niet super uitgebreid, de homemade entrecote met een marinade die nergens lekkerder is. Deze moet je zeker eens proeven. Een geweldige pan Aioli vooraf. En sluit je maaltijd af met een vanille ijs coupe met
verse aardbeien en warme chocoladesaus.
Kortom de moeite waard.

Naar Can Suldat ga je niet alleen voor het eten, maar ook voor een avond entertainment. Iedere avond van de week is er live muziek. Van Easy listening tot Caribbean, van Spaans tot rock. Iedere avond iets anders.
En vergeet de show van Anita met haar hoepels. Zo leuk. Heel Ibiza. Locals en toeristen komen hier samen.

Peter maak zijn eigen Limoncello, en eind van de avond drinkt hij er één met elke gast. Kortom ook deze finca mag niet ontbreken aan uw to do list op Ibiza.

Wil je eten bij Can Suldat, moet je wel reserveren anders kun je er niet terecht.

La Finca can Suldat
Carrer Font des Murtar, S/N, 07849
es Canar, Illes Balears, Spanje
+34 971312224


Seventeen

Het restaurant in de Cale Sant Vicente nummer 41 is Italiaans georiënteerd. In de winkel in het pand op nummer 39 is een Bodega gevestigd ook die toebehoort aan de 17 familie. Heb je daar een glas wijn gedronken of zelfs een fles gekocht dan mag je die in het Restaurant verder op drinken.

In de open keuken met de authentieke pizza-oven worden verse pizza bereid. Ook de pasta’s zijn zeer smaakvol. Daarnaast staan er nog een tal van heerlijke vlees- en visgerechten op de kaart. En vergeet vooral de dessertkaart niet.

De entourage van het pand is geweldig. De hoge plafonds, de muren vol met prachtige zwart/wit foto’s van bekende artiesten afkomstig van alle windstreken van de wereld. Je kijkt je ogen uit. De stoelen zitten heerlijk en de temperatuur is er aangenaam. Het personeel is zeer vriendelijk. De prijs / kwaliteit verhouding is prima. Kortom wij hebben er weer één bij in ons favoriete lijstje.

Bistrot Seventeen 17 Is op maandag gesloten, maar de rest van de week geopend vanaf 18.30 tot 23.00 uur.

Bistrot Seventeen 17
Calle San Vicente 39/41
Santa Eulalia del Río
Ibiza

Reserveren is verstandig want ze zijn geliefd bij de locals.
+34 971 67 55 79


Marvent, heeft een uitgebreide kaart, erg divers. Bij de aangrenzende Charlie’s bar is iedere avond live muziek.

Miranda, is een authentiek Spaans restaurant, geniet hier van een lekkere tapas of een zeer goede Paella.

Boutique Hotel Las Arenas bestaat al vanaf 1950 zoals je eerder hebt kunnen lezen. Ver voor dat er in Es Canar nog maar een toerist te bekennen was. In het restaurant en de patisserie kun je genieten van een goede kop koffie een heerlijk taartje of een niet te duur engels ontbijt. De chef van het restaurant heeft een samenwerking met de plaatselijke vissers en dat is te proeven. Keer op keer doet hij zijn best om een overheerlijke Dorade of Zeebaars voor je op tafel te tover en. Als afsluiting kun je genieten van een zeer uitgebreide desert kaart. Want dat is immers waar de patisserie voor staat.

Hotel Boutique Las Arenas
Av. d’es Canar, 138,
07849 es Canar Ibiza

Reserveren is verstandig,
+34 971 33 07 90
info@lasarenasibiza.com
www.lasarenasibiza.com


Restaurante Schiano Cantina & Cusine

Een GEWELDIG Italiaans restaurant en wijn Bar met een romantisch terrasje aan de straatzijde. Het restaurant is zeer intiem en je eet er geweldig. 3 Jaar geleden is de familie Schiano dit restaurant begonnen, Fabio Schiano heeft een enorme wijnkennis en als klap op de vuurpijl kookt hij de sterren van de hemel met als hoofd ingrediënt truffel. La Nonna maakt dagelijks de verse pasta.
Bestel je Dé pasta Amatriciana met tomatensaus en Guanciale dan wordt dat aan tafel voor je bereid. Zeker een aanrader en erg leuk om te zien. O ja en vergeet natuurlijk als dessert de huisgemaakte Tiramisu niet te proeven. Een kopje echte espresso en een limoncello, kortom je avond kan niet meer stuk.

Reserveren is noodzakelijk,
+34 619833608

Restaurante Schiano Cantina & Cusine
Calle San Vincente 24
07840 Santa Eularia

Share This Post
Geef je mening!
00
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?