Nieuwjaarsduik 1 januari

Magische Start van het Nieuwe Jaar op Las Salinas Beach

Op de eerste dag van het nieuwe jaar ontvouwde zich een betoverend tafereel op het strand van Las Salinas. Dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door de familie Hamersma van Vino & Co. Ieder jaar een groot succes. Dapper waagen deelnemers zich in het koele water voor de traditionele nieuwjaarsduik, terwijl de Vino & Co familie hen verwelkomde met een goed glas wijn.

De gezellige sfeer werd versterkt door de verkoop van Vino & Co T-shirts, waarvan de opbrengst naar de natuur van Ibiza ging. Een prachtig gebaar van de Hamersma-familie om iets terug te geven aan het eiland. Ook Magic Ibiza droeg bij aan het evenement door gratis mutsen uit te delen, een knipoog naar de traditionele Unox mutsen, maar dan met een unieke Ibizaanse twist.

Dankbaar voor iedereen die betrokken was bij de organisatie, kijken de deelnemers al uit naar volgend jaar. Voor degenen die de Magic Ibiza muts hebben gemist: geen zorgen, volgend jaar is er weer een kans voor meer magie en gezelligheid op Las Salinas Beach!

Share This Post
Geef je mening!
00
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?