Zuid

Het klinkt als een geweldige plek om te genieten van lekker en gezond eten in een prachtige omgeving. Aubergine lijkt een perfecte mix te bieden van landelijke charme en een stijlvolle, moderne uitstraling. De beschrijving van de rieten overkapping tussen de bomen, bloemen en sfeervolle lampen creëert een gezellige sfeer waarin je heerlijk kunt lunchen. Het feit dat de ingrediënten rechtstreeks uit hun eigen tuin komen, maakt de maaltijden extra vers en gezond. Het is geweldig om te horen dat Aubergine ook geschikt is voor gezinnen met kinderen, met een klein kidsmenu en een speelplaats. Al met al lijkt Aubergine een fantastische plek om te genieten van een lekkere maaltijd en te ontspannen in een prachtige omgeving.

Reserveer een tafel
+34 971 09 00

info@aubergineibiza.com

Manny’s Tropical Soulfoodbar

In je zoektocht naar een authentieke, zonovergoten culinaire ervaring, is er één plek die niet mag ontbreken op je lijst: Manny’s Tropical Soulfoodbar. Dit restaurant, strategisch gelegen in het hart van Ibiza, is het geesteskind van Manuela en John, een duo dat de rijke Surinaamse en Caribische keuken naadloos vermengt met de relaxte sfeer van het eiland.Manuela, wiens wortels diep verankerd zijn in de geschiedenis van Ibiza als dochter van een van de eerste hippies, brengt de authentieke vrije geest van het eiland naar elk bord dat uit de keuken komt. Samen met John, hun drie kinderen en een kleindochter, heeft ze Ibiza omarmd als thuis. Hun reis, die zes jaar geleden begon bij Cafe de Hoeck – een plek waar Manuela’s Surinaamse specialiteiten legendarisch werden – heeft hen geleid tot de creatie van iets groters: Manny’s Tropical Soulfoodbar.De pandemie bracht vele uitdagingen, maar bood ook een unieke kans. Het pand naast Cafe de Hoeck werd het toneel voor hun volgende avontuur. Bij Manny’s, inclusief de nieuw geïntroduceerde bar, streven Manuela en John ernaar om meer te bieden dan slechts een maaltijd; ze bieden een ervaring die voelt alsof je bij goede vrienden over de vloer komt.Manny’s Tropical Soulfoodbar is meer dan een restaurant; het is een viering van verbinding, gastvrijheid en de onmiskenbare warmte van de Surinaamse keuken, allemaal onder de stralende zon van Ibiza. Voor wie de charme van deze culinaire schat nog niet heeft ervaren, is nu het uitgelezen moment.Met Manny’s Tropical Soulfoodbar hebben Manuela en John niet alleen een eetgelegenheid opgericht, maar een thuis gecreëerd voor iedereen die de warmte van hun gastvrijheid komt ervaren. Hier vertelt elke maaltijd een verhaal en wordt elke gast verwelkomd als deel van de familie. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan tijdens je volgende bezoek aan Ibiza.Manuela en John nodigen je uit bij Manny’s Tropical Soulfoodbar Ibiza – een onvergetelijke fusie van smaken, culturen en verhalen, wachtend om ontdekt te worden.

Voor de actuele openingstijden en reservering een app naar onderstaande nummer op druk op de button.

Manny’s Tropical Soulfoodbar

Calle Formentera 13
Figueretas Ibiza
+34 63907348


Ca La Niña


Ontdek de smaken van Spanje bij Ca La Niña, een sfeervol tapas en pintxos restaurant op Ibiza.

Onder de bezielende leiding van de Nederlandse Jules (liefkozend Julio genoemd) en zijn Spaanse vrouw Susana, biedt dit charmante etablissement een warme, gastvrije sfeer die u meteen thuis doet voelen. Bij Ca La Niña wordt elke gast verwelkomd in een ambiance die de gezelligheid van Spanje ademt. Het interieur van het restaurant is met zorg samengesteld, met een mix van diverse tafels en stoelen die een huiselijke sfeer creëren. De leuke, hogere bar nodigt uit tot het genieten van een drankje en een goed gesprek. Voor wie de voorkeur geeft aan dineren in de frisse lucht, biedt het overdekte terras van Ca La Niña een sfeervolle setting. De menukaart van Ca La Niña is een ode aan de rijke, Mediterraanse keuken. Een uitgebreide selectie aan verfijnde tapas en smaakvolle pintxos staat centraal, perfect om te delen met je geliefden of vrienden. Naast de klassiekers kunt u zich ook laten verrassen door een scala aan overige Mediterraanse gerechten, bereid met de meest verse, lokale ingrediënten. Elk gerecht vertelt een verhaal, een herinnering aan de zonovergoten velden van Spanje. Ca La Niña heeft zich meerdere malen mogen verheugen in de eer beoordeeld te worden als beste restaurant van Ibiza. Een erkenning die spreekt van de passie en toewijding waarmee Julio en Susana hun gasten verwelkomen en culinair verwennen. Een Nieuw Hoofdstuk sinds maart 2024 heeft Ca La Niña een nieuwe locatie betrokken, een stap die getuigt van de groei en het succes van het restaurant. Met meer ruimte om gasten te ontvangen, zet het team van Ca La Niña zijn missie voort om elke bezoeker een onvergetelijke avond te bieden. Zet Ca La Niña op uw to do list, en laat u meenemen op een mediterraans tripje die de zintuigen prikkelt en het hart verwarmt. Ervaar zelf waarom Ca La Niña keer op keer worden uitgeroepen tot het beste restaurant van Ibiza.

Ca La Niña
Carrer del Quart de Portmany 4, Ibiza

+34658211046


Share This Post
Geef je mening!
00
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?