Van pallet tot meubel stuk

Christian Aroca is een meubelmaker en kunstenaar gevestigd op Ibiza die een oplossing heeft bedacht voor het overschot aan pallets op het eiland. Hij is afkomstig uit Barcelona en is enkele jaren geleden naar Ibiza verhuisd. Hij heeft Recycle Wood Ibiza Design opgericht, waarbij hij nieuwe eigentijdse meubels maakt van gerecycled hout van oude pallets. Deze meubels zijn geschikt voor zowel huis als tuin.
Bij Recycle Wood Ibiza Design kunnen alle stukken worden aangepast naar de wensen van de klant, of het nu gaat om een grotere tafel, een andere kleur of een aangepaste maat. Christian staat open voor alle mogelijkheden en probeert tegemoet te komen aan de specifieke wensen van zijn klanten.
De werkplaats van Christian Aroca is gelegen in San Rafaël, omringd door een groot stuk land waar hij tussen de Shetland paardjes onder de Spaanse zon zijn meubels maakt. Als je geïnteresseerd bent in de meubels van Recycle Wood Ibiza Design, kun je een afspraak maken om langs te komen in de werkplaats, of je kunt een kijkje nemen op de Facebook pagina van Christian om een idee te krijgen van zijn werk.

Christian Aroca
Sann Jose Ibiza
+34645486043

Share This Post
Geef je mening!
00
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?