The Perfect wedding op Ibiza

De avontuurlijke huwelijken van Antoine van der Waardenburg

Antoine van der Waardenburg, een onafhankelijke zelfstandige ambtenaar van de burgerlijke stand, had gemerkt dat trouwen in je eigen gemeente, dorp of stad niet langer de voorkeur had voor veel stellen. Het was niet meer “tof”. Steeds vaker werd hij benaderd om huwelijken in het buitenland te voltrekken, en met name op het prachtige eiland Ibiza. Samen met zijn echtgenoot bracht hij de helft van het jaar in Nederland door, terwijl ze de andere helft in hun appartement aan de noordoostkust van Ibiza verbleven. Ze kenden het eiland op hun duimpje en wisten precies waar de mooiste plekken te vinden waren.
Antoine bood stellen de mogelijkheid om op Ibiza te trouwen, terwijl het papierwerk in Nederland werd geregeld. Hierdoor hadden ze volledige vrijheid bij het kiezen van de locatie. Stel je eens voor, een prachtige plek aan de zee, met je voeten in het zand tijdens de ceremonie. Zelfs trouwen in het hoogseizoen was een optie, met de keuze uit een beachclub, restaurant of een prachtige villa. Hoewel trouwen op het strand in het zuidelijke deel van het eiland niet was toegestaan, waren er genoeg geheime plekjes die Antoine kende en met de stellen kon delen.
Er waren ook voordelen aan het trouwen in het voor- of naseizoen. De stranden waren minder drukbezocht, het weer was aangenaam en de kosten voor accommodatie en autohuur waren interessanter. Antoine nam zijn taak serieus en plande twee afspraken voorafgaand aan de ceremonie om de stellen goed te leren kennen. Op basis daarvan schreef hij een persoonlijke tekst, waardoor de dag perfect en zeer persoonlijk werd.
Maar Antoine en zijn echtgenoot boden meer dan alleen de huwelijksvoltrekking. Ze stonden klaar om te helpen met alles wat nodig was, of het nu ging om het regelen van een visagist, kapster of zelfs het bemiddelen bij het huren van een prachtige privévilla. Trouwen aan de rand van het zwembad, met een cateraar die het diner verzorgde, bloemen op het terras en passende muziek, alles was mogelijk. Of het nu live muziek was of een DJ, toffebabs.nl zorgde ervoor dat het een dag werd om nooit te vergeten.
Antoine moedigde stellen aan om snel contact met hem op te nemen via zijn website www.toffebabs.nl of door het invullen van het contactformulier. Hij stond klaar om hun droomhuwelijk op Ibiza werkelijkheid te laten worden en ze te helpen bij het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan.

Petra, de echtgenoot van Antoine van ToffeBabs.nl, heeft vele connecties op Ibiza en kan jullie helpen bij het regelen van alles wat jullie nodig hebben voor jullie bruiloft. Of het nu gaat om een auto, visagist, kapster, cateraar, locatie, bloemen of zelfs een trouwboog, Petra kan jullie helpen om alles te regelen wat jullie nodig hebben om jullie droombruiloft te creëren. Ze kan jullie adviseren over verschillende opties en pakketten, afhankelijk van jullie budget en wensen. Neem contact op met ToffeBabs.nl om te zien hoe zij jullie kunnen helpen om jullie bruiloft op Ibiza tot in de puntjes te regelen.

Trouwen op ibiza
Petra vd Waardenburg
+31624457093

www.ToffeBabs.nl
Antoine vd Waardenburg
+31634222845

Share This Post
Geef je mening!
00
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?