Een onvergetelijke dag op het water

Voor een onvergetelijke dag op het water, is de authentieke Ara Venc dé perfecte keuze. Deze prachtige Italiaanse boot gebouwd in 1955 is niet alleen klassiek, maar ook nog eens een van de meest romantische manieren om het eiland te verkennen.
De Ara Venc wordt bestuurd door de ervaren kapitein Nicolai Visser, die het eiland op zijn duimpje kent en je mee zal nemen naar de meest unieke en geheime baaien. Je zult versteld staan van de adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee en de kustlijnen van het eiland, die je alleen vanaf het water kunt bewonderen.
De boottocht rondom het eiland is geschikt voor kleine groepen, waardoor je kunt genieten van een intieme setting en persoonlijke ervaring. Terwijl je ontspant op het dek van de Ara Venc, kun je genieten van goed gezelschap, fijne muziek en heerlijk eten. Het rustige noorden, ruige zuidkust en bergen die tot in het water reiken, maken deze ervaring uniek en onvergetelijk.
Als je op zoek bent naar een romantisch uitje of een avontuurlijke reis met vrienden, dan is de Ara Venc de perfecte keuze. Tijdens een van de stops kun je heerlijk zwemmen, suppen of snorkelen in het kristal heldere zeewater. Het prachtige schip biedt de perfecte setting voor goede gesprekken, gezelligheid en het creëren van een groepsgevoel. Bijna lege strandjes en romantische locaties maken deze reis extra speciaal en brengen je terug in de tijd van nostalgische en romantische avonturen.
Kortom, de Ara Venc biedt de perfecte manier om het eiland te verkennen in stijl en comfort. Stap aan boord en laat je betoveren door de schoonheid van Ibiza en de onvergetelijke ervaringen die je met de Ara Venc zult beleven.

De Ara Venc vaart vanaf 15 mei tot eind 30 september. En vertrekt steeds vanuit een andere haven op ibiza.

De Ara Venc kun je ook privé afhuren vanaf 8 personen:

11.00-18.00 uur € 895,= (tijden kunnen worden aangepast naar wens van de gast)
Openbar € 37,50 PP (bier/wijn/fris/mixdrakjes)
3 gangenlunch € 35,00 PP(vers bereid)
BBQ € PRIJS OP AANVRAAG

Tevens is het mogelijk eigen catering mee te brengen.

Wat kost deze toer?

  • Dagtocht 11.00 -16.00 € 99.00 pp
  • Dagtocht 11.00-18.00 all inclusief € 166,00 pp
  • Dagtocht 10.00-20.00 inclusief bbq (Prijs op aanvraag)

Inschrijven voor de Meevaardagen is vanaf 4 personen en kunnen alleen doorgang hebben bij een totaal aantal deelnemers van 8 personen.

Voor informatie betreft de vaar-dagen en de arrangementen neem gerust contact op met ons Whatsapp nummer op.

Petra
Magic Ibiza
+31624457093

Nicolai Visser
Kapitein van de Ara Vince
+31 6 24642115

Share This Post
Geef je mening!
00
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?