Janine’s Inspirerende Reis van Kok naar Energetisch Coach

De Inspirerende Reis van Kok naar Energetisch Coach op Ibiza
Janine, een culinaire alleskunner met meer dan vier decennia ervaring in Nederlandse keukens, heeft een fascinerende transformatie ondergaan. In 2019 verruilde ze haar vertrouwde omgeving in Nederland voor een avontuurlijker bestaan aan de zonovergoten Costa Blanca in Spanje. Dit besluit, ingegeven door haar passie voor filmmaken – een vaardigheid die ze naast haar horecawerk perfectioneerde en die haar opdrachten opleverde bij de PZC in Zeeland als digitale freelancer – bleek een keerpunt in haar leven.
Haar reizigershart, dat na een onvergetelijke reis naar haar familie in Australië opnieuw ontwaakte, leidde haar naar het magische eiland Ibiza. Wat begon als een kortstondig verblijf van twee maanden voor enkele filmklusjes, is uitgegroeid tot een bijna zeven maanden durende levensveranderende ervaring. Op Ibiza ontdekte Janine haar ware roeping: mensen helpen.
Met gerechtvaardigde trots onderscheidt Janine zich als een van de pioniers op Ibiza in het aanbieden van energetische coaching. Door de geavanceerde technologie van de AO-scan te gebruiken, creëert ze een ‘blauwdruk’ van haar cliënten, waarbij ze zich richt op zowel emotionele uitdagingen als fysieke ongemakken. Haar therapieën, die gebruik maken van frequenties, bieden ondersteuning bij uiteenlopende kwesties, zoals stoppen met roken, gewichtsbeheersing, depressie, overgangsklachten, detoxen en het versterken van het lichaam met vitamineboosts. Janine’s aanpak opent een wereld van mogelijkheden voor hen die zoeken naar holistische gezondheid.
En voor degenen die een pauze willen van het keukenwerk, biedt Janine haar culinaire expertise aan. Haar veelzijdigheid als chef-kok en haar vermogen om hartverwarmende gerechten te bereiden, zorgt ervoor dat ze ook in dit aspect van haar leven blijft schitteren.
Janine’s verhaal is er een van moed, transformatie en de onophoudelijke zoektocht naar persoonlijke vervulling. Haar reis van Nederland naar Ibiza is niet alleen een fysieke, maar vooral een spirituele ontdekkingsreis, waarbij ze haar passies en talenten gebruikt om anderen te helpen en te inspireren. Op Ibiza heeft ze niet alleen haar missie gevonden, maar ook een nieuw thuis.

https://www.ibizarenergy.com/

Share This Post
Geef je mening!
00

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Thanks for submitting your comment!
  Open chat
  1
  💬 Hulp nodig?
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?