Atelier Mosaartbysteph

Als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan de muur of als decoratie voor je huis, moet je zeker MosArt bij Steph bezoeken. Stephanie, de kunstenares achter deze prachtige kunstwerken, heeft een visuele beperking, maar dat heeft haar niet tegengehouden om een expertise te ontwikkelen in het maken van geweldige mozaïek kunst.
Haar atelier aan huis is gelegen op Ibiza, en ze geeft daar regelmatig open avonden waar je haar kunstwerken kunt bewonderen en kopen onder het genot van een drankje en hapje. Maar als je geen tijd hebt om tijdens deze avonden langs te komen, is Stephanie altijd bereid om een persoonlijke afspraak met je in te plannen.
Haar kunstwerken zijn stuk voor stuk uniek te noemen. Toch heeft ze eind vorig jaar besloten het over een andere boeg te gooien. In haar laatste werk heeft ze zich volledig laten inspireren door kleur. De stukken zijn prachtige ontwerpen en ondanks dat het veel tijd kost om ze te maken, zijn de prijzen zeer betaalbaar. Stephanie werkt ook op bestelling, dus je kunt een specifiek ontwerp laten maken dat perfect past bij jouw smaak en stijl.
Stephanie en haar man wonen al ruim 2 jaar op Ibiza en hebben inmiddels een groot netwerk van BN’ers en niet-BN’ers opgebouwd. Haar nieuwe kunstwerken zijn geïnspireerd op de Ibiza-stijl en worden gek genoeg over de hele wereld verscheept. Haar handelsmerk is de bekende gekko, het symbool van de eilanden, maar haar lampen en sfeerlichtjes zeer smaakvol te noemen.
Dus als je een reis naar Ibiza plant en je hart daar een beetje hebt verloren, schroom dan niet om een afspraak te maken met deze getalenteerde kunstenares en neem een stukje Ibiza mee naar huis. Het is zeker een unieke en bijzondere manier om je huis te decoreren en een prachtige herinnering aan je reis naar Ibiza te hebben.
Ik hoop dat deze tutorial je heeft geholpen om MosArt bij Steph op Ibiza te ontdekken en ik wens je veel Magic Ibiza toe!

Stephanie Vormer
+34 644 68 97 04
info@mosaartbysteph.nl
www.mosaartbysteph.nl

Share This Post
Geef je mening!
00
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?