SHUTTLE DIRECT

Wil jij zorgeloos genieten van je vakantie op Ibiza zonder je druk te maken over het regelen van transport van en naar de luchthaven? Schuttle Direct is de oplossing!
Onze shuttle service biedt betaalbare, betrouwbare en gemakkelijke transportopties voor alle hotels op het eiland. Of je nu op zoek bent naar een directe rit van de luchthaven naar je accommodatie, of een door-to-door service vanaf andere locaties, Schuttle Direct heeft de perfecte optie voor jou.
Onze vriendelijke en professionele chauffeurs staan klaar om je te ontmoeten op de luchthaven of bij je accommodatie, en je te helpen met je bagage terwijl je instapt in onze ruime en comfortabele shuttlebus. Je kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op het eiland terwijl we je naar je bestemming brengen.
In tegenstelling tot het openbaar vervoer, hoef je met Schuttle Direct niet te zoeken naar bushaltes of je zorgen te maken over vaste vertrektijden. En in tegenstelling tot taxi’s, hoef je je geen zorgen te maken over hoge tarieven en extra kosten. Met Schuttle Direct weet je dat je altijd betaalbare, betrouwbare en gemakkelijke transportopties hebt.
Boek nu je rit met Schuttle Direct en maak je vakantie op Ibiza compleet. Kijk voor alle mogelijkheden op onze website of vul het contactformulier in. Kom je er niet uit mail of app me ik ik zal het voor je regelen.

Naast Schuttle Direct zijn er ook andere transportopties beschikbaar op Ibiza, waaronder het openbaar vervoer en taxi’s.Het openbaar vervoer biedt een betaalbare optie voor transport op het eiland, met buslijnen die verschillende delen van het eiland bedienen. De prijzen beginnen bij €1,60 per persoon, maar houd er rekening mee dat je beperkt bent tot vaste vertrektijden en mogelijk moet overstappen om op je bestemming te komen.
Een taxi nemen is een snelle en gemakkelijke manier om te reizen, maar kan duur zijn, vooral als je vanaf de luchthaven of haven vertrekt. De gemiddelde prijs per kilometer is ongeveer € 1,25, plus een supplement van € 1,85 vanaf de luchthaven of haven.

Hoewel deze opties beschikbaar zijn, kan Schuttle Direct nog steeds de beste keuze zijn vanwege de betaalbaarheid, betrouwbaarheid en gemak die het biedt. Met Schuttle Direct hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van de juiste bushalte of het betalen van hoge taxitarieven. Onze diensten zijn flexibel en afgestemd op jouw behoeften, zodat je je tijd op Ibiza optimaal kunt benutten.

Share This Post
Geef je mening!
60
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?