AUTO HUUR

Op zoek naar een veilige en betrouwbare manier om Ibiza te verkennen? Dan is het huren van een auto via Magica Ibiza dé oplossing voor jou!
Wij begrijpen dat jouw vakantie draait om ontspanning en plezier, en daarom maken wij het huren van een auto zo eenvoudig mogelijk voor jou. Geen lange wachtrijen op het vliegveld meer en geen gedoe met het zoeken naar de beste prijzen en dekkingen.


Bij Magica Ibiza ben je verzekerd van een goede prijs, zonder verborgen kosten en inclusief all-risk verzekering. Onze auto’s worden afgeleverd op het vliegveld, jouw hotel of andere accommodatie, zodat je gelijk van start kunt gaan met het ontdekken van dit prachtige eiland.
Onze agent is een klein familiebedrijf met maar liefst 30 jaar ervaring in het verzorgen van veilige kilometers voor haar klanten. Zo kan jij onbezorgd genieten van jouw vakantie.
Benieuwd naar onze mogelijkheden en prijzen? Bezoek onze website magicibiza.nl en vul het reserveringsformulier in. Wij zorgen ervoor dat jouw auto klaarstaat zodra je aankomt. Maak je vakantie compleet en huur jouw auto via Magica Ibiza.


Share This Post
Geef je mening!
51
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?